Home Office?
Разберете как с помощта на платформата nVision

През последните месеци много компании преминаха на отдалечен модел на работа от дома. Предвид ситуацията това се оказва единственото решение дейността на фирмите все пак да се запази. Но за да бъде работата от разстояние ефективна, на бизнеса се налага да реши няколко въпроса:

 • Избор на правилните софтуерни продукти
 • Конфигурация и техническа поддръжка на софтуер за отдалечен достъп
 • Сигурност на връзката, гарантираща защита на информацията, с която се работи
 • Ефективност на работата извън офиса и отчет на дейността
 • Как да пренесем политиките за информационна сигурност на отдалеченото работно място
 • Отдалечена поддръжка

Axence nVision® е софтуерна платформа, чиито функционалности предлагат лесно и безпроблемно решение на тези предизвикателства.

Свали nVision за тест или ползвай безплатно без ограничение във функционалностите до 10 агента

Лесна конфигурация и техническа поддръжка

С помощта на nVision® компаниите осигуряват сигурна и безпроблемна отдалечена работа, без нужда от допълнителни инвестиции в хардуер, техническа поддръжка или обучение на служителите.
Конфигурирането на отдалечен режим на работа при nVision® е лесен за системния администратор. За компаниите не се налага да наемат специализиран персонал, който да се грижи за изграждането и поддържането на инфраструктурата за отдалечена работа. С наличните технически кадри безпроблемно може да се направи както първоначалното инсталиране и настройки, така и последващото управление.

Сигурна криптирана връзка

Лесно инсталирате агент на работната станция за Home Office. Посредством криптирана връзка, без нужда от допълнителен софтуер потребителят се свързва с файловите услуги в компанията. По този начин отпада нуждата от споделяне на файлове в интернет, за да се осигури достъп от различни устройства, не се налага използване на флаш устройства, което е изключително важно при боравене с чувствителна информация.

Имате възможност отдалечено да стартирате приложения на работната станция ползвана за Home Office.

nVision® е изцяло преведен на български, което допълнително улеснява работата.

Лесен контрол на работния процес в реално време

nVision® осигурява възможност за отчитане на свършената работа от служителя по време на Home Office или на работното място. Има възможност за изготвяне на дневни/седмични/месечни отчети за:

 • изработено време
 • използвани програми
 • входящ и изходящ интернет

Възможност за инсталиране на агент на BYOD. Когато се използва един и същ компютър в офиса и у дома, това дава възможност за следене на поведението на служителя и извън офиса и дали се прилагат политиките за информационна сигурност на фирмата и у дома.
Статистиките за ефективност включват още:

 • нотификации при нисък процент на общо време за работа през деня (ниска производителност) на служител или група от служители
 • нотификация при ползване на интернет страници и софтуерни програми, за това дали са продуктивни, непродуктивни или неутрални

Те ни се довериха!

Изпрати на приятел