За нас
Когато Информационните Технологии
срещнат истинските профeсионалисти
Доверете се на висококвалифицирания ни екип, за да получите бързо и адекватно обслужване,
с единствена цел - безупречни резултати!

История

Никрама е основана през 2012г., от екип, изграден от професионалисти с дългогодишен опит, познания, визия и стремеж за развитие в информационните технологии.  Водещата ни цел е да предоставяме качествени и практични софтуерни продукти и услуги в полза на бизнеса и управлението на ИТ ресурсите.

Мисията ни е да  предложим на клиентите комплексни ИТ решения, следвайки световните тенденции в информационните технологии, съобразени с  локалните пазарни специфики.

Създаваме силни партньорства с нашите клиенти, запознавайки се в детайли с техните проблеми и намирайки най-добрите комплексни решения. Нашите усилия са съсредоточени в правилния ибор на продуктите или услугите, за всеки един наш клиенте, които ще помогнат на бизнеса му да преодолява трудностите, да се развива и да повишава своята ефективност.

Целта ни е подкрепа на бизнеса и организациите, които се срещат с предизвикателствата в света на технологиите и изпитват необходимост от управление, контрол и защита на ИТ средата си.  Предлагайки продукти и услуги с изключителна стойност, Никрама се стреми да отговори на високите изисквания на своите клиенти и да удовлетвори потребностите на всеки един от тях.

Партньор на световно ниво

Горди сме да обявим избирането на Никрама за официален партньор за България на международната компания Axence ®.

Аxence ® e софтуерна компания с присъствие на пазара на информационни технологии над 13 години и разполага с реализирани проекти в над 170 държави със 700 000 инсталации! Водещ продукт на компанията е nVision – решение за мониторинг, информационна сигурност и отдалечено наблюдение на ИТ ресурси.

Изпрати на приятел