Технологични партньори

Никрама е ексклузивен, златен партньор и дистрибутор на Axence ® за България.

Axence предоставя повече от 14 години професионални решения за цялостно управление на ИТ инфраструктурата за компании и институции по целия свят.

Водещият продукт, Axence nVision®, отговаря на основните нужди на ИТ администраторите и служителите по сигурността в обхвата на мрежовия и потребителския мониторинг, инвентаризацията на хардуера и софтуера, отдалечената техническа поддръжка, защитата на данните срещу течове и анализа на производителността при работа. Тя дава възможност на ръководството да оптимизира оперативните разходи на всяка ИТ инфраструктура, независимо от нейния размер.

Бизнес партньори

В Никрама ценим бизнес инициативите, които помагат на компаниите да се развиват и да разширяват своето портфолио, затова сме щастливи да ви предложим и споделим нашите продукти и услуги.

Търсим бизнес партньори, с които да работим съвместно по предлагането на нашите високотехнологични продукти и услуги, благодарение на които бизнесът успешно преодолява предизвикателствата в ИТ средата. С радост бихме искали да разширим кръга си от партньори, които имат интерес да продават нашите продукти и услуги, а ние ще им ги предоставим. Свържете се с нас, ако имате желание да станете част от нашите бизнес партньори.

Партньори

БУЛЛСОФТ ЕООД
0896845858
office@bullsoft-bg.com
www.bullsoft-bg.com

 

БИ ГРИЙН.БГ ЕООД
089 5610221
office@begreen.bg
www.begreen.bg

 

ДИЙП ЕООД
0898987549
a.milanov@deep.bg
www.deep.bg

 

 

 

 

 

Безопасна работа от вкъщи

Send this to a friend