Управление на печата
Сигурността вече е неделима част от услугите
за управление на печата в организацията.
С помоща на ефективното управеление на
печата може да намалите вашите разходи в
областа на документооборота средно с около 20-30%

Управление на печата на подобрява ефективността на вашата изходна среда, като помага за намаляването на ненужния печат. Това решение осигурява защитен контрол на достъпа и надеждно отчитане на използването, като същевременно осигурява по-голяма мобилност и продуктивност за вашите потребители

Защитено и удобно отпечатване

Управление на печата позволява на потребителите да изпращат задания за печат отвсякъде, включително от настолен компютър, таблет или смартфон, след което да пуснат заданията за отпечатване когато и където те са готови. Това означава, че поверителната информация остава защитена, а заданията за печат не се натрупват до безкрай в принтерите в офиса. Всички документи се задържат в опашката за печат, докато собствениците им ги освободят за отпечатване. Опашката може да бъде хоствана локално или в облака за допълнителни функции и предимства.

Документите могат да бъдат освобождавани за отпечатване на всяко активирано устройство, независимо дали се намира в същата стая, в друга сграда или в друга държава. За да освободят документите си за отпечатване, потребителите трябва просто да поставят своята идентификационна карта или да въведат потребителските си данни в устройството и да изберат документите, които трябва да отпечатат.

Предимства на Управление на печата

Искате да оптимизирате разходите за печат в своя офис?

Запитване

Получете повече информация и индивидуална оферта
Изпрати на приятел