Axence nVision 12.5

Създайте свой собствен SOC с nVision и AdminCenter – ИТ управление и център за информационна сигурност

Използвайте табла, за да покажете ясно ключовите параметри и да ги покажете на целия ИТ екип на големи екрани или с помощта на проектори. Превърнете ИТ стаята в истински център за управление на ИТ инфраструктура.

Създайте свой собствен SOC с nVision и AdminCenter

 

Подобрена сигурност – Информация на едно място

Пълна видимост на събития и инциденти в корпоративната мрежа – проверете за аномалии в поведението на потребителите, наскоро свързани устройства за съхранение, загубени пакети и счупени връзки.

Текущ изглед на ключови ИТ параметри

Зареждане на връзките, използване на CPU, устройства за съхранение, заявки за HelpDesk, предупреждения – всички текущи данни, обновявани на всеки 60 секунди, ще бъдат ясно показани на един екран.

Интуитивен интерфейс с атрактивни приспособления (widgets)

Само с няколко кликвания можете да попълните таблото си за управление с ясни диаграми и таблици, показващи показателите, които ви интересуват най-много.

Неограничен брой табла – два режима на изглед

Създайте отделни изгледи за себе си, вашия екип или вашите ръководители. Създайте толкова табла, колкото са ви необходими, в светла или тъмна версия.

Възможност за показване на големи екрани

Показвайте таблата чрез проектори по време на презентация или ги показвайте на телевизори в ИТ залата. По-големите екрани ще ви позволят да показвате повече приспособления.

Лесно, но сигурно споделяне

Изпратете връзка към таблото си за управление и споделете паролата с всеки от вашата организация и той веднага ще я види в браузъра си.

Свали nVision за тест или ползвай безплатно без ограничение във функционалностите до 10 агента

Изпрати на приятел