Технологични партньори

znak-podstawowy-granat-RGB-300x59[1]

Никрама е ексклузивен, златен партньор и дистрибутор на Axence ® за България.

Axence предоставя повече от 14 години професионални решения за цялостно управление на ИТ инфраструктурата за компании и институции по целия свят. Водещият продукт, Axence nVision®, отговаря на основните нужди на ИТ администраторите и служителите по сигурността в обхвата на мрежовия и потребителския мониторинг, инвентаризацията на хардуера и софтуера, отдалечената техническа поддръжка, защитата на данните срещу течове и анализа на производителността при работа. Тя дава възможност на ръководството да оптимизира оперативните разходи на всяка ИТ инфраструктура, независимо от нейния размер.

cfo-logo

Никрама е сертифициран патньор на Comforte за България.

Comforte е основана през 1998 г. с цел сигурно свързване на критични за бизнеса системи. Днес повече от 500 корпоративни клиенти по целия свят поверяват работата на своите ATM и POS мрежи на решенията на Comforte AG.

Технологиите на лидера на пазара в областта на сигурността на данните и вградена облачна токенизация осигуряват, както данни в движение, така и данни в покой. Платформата за сигурност на данните на Comforte AG позволява безпроблемна интеграция, както в повечето облачни системи, така и в традиционни основни системи.

Бизнес партньори

В Никрама ценим бизнес инициативите, които помагат на компаниите да се развиват и да разширяват своето портфолио, затова сме щастливи да ви предложим и споделим нашите продукти и услуги.

Търсим бизнес партньори, с които да работим съвместно по предлагането на нашите високотехнологични продукти и услуги, благодарение на които бизнесът успешно преодолява предизвикателствата в ИТ средата. С радост бихме искали да разширим кръга си от партньори, които имат интерес да продават нашите продукти и услуги, а ние ще им ги предоставим. Свържете се с нас, ако имате желание да станете част от нашите бизнес партньори.

Изпрати на приятел