Виртуален Сървър

Поръчай VPS за 12 месеца и плати само 10 месеца

Предимства на виртуалните сървъри

Услугата виртуален сървър (VPS) е подходяща за онлайн проекти, които изискват повече ресурси и по-голяма гъвкавост при управление. С нея получавате:

  • пълен (root) достъп до логически отделен и напълно независим сървър;
  • гарантирани сървърни ресурси, които не се споделят от други клиентски приложения;
  • пълен контрол над сървъра;
  • възможност да разполагате на него каквито приложения пожелаете;
  • по-голям сървърен ресурс;
  • голяма гъвкавост и др.

Поддържан софтуер

Виртуалните сървъри (VPS) са гъвкави решения, които поддържат инсталацията на специфичен софтуер като например: Node.js, NoSQL Databases (MongoDB, RavenDB, CouchDB и др.), Ruby On Rails, Django framework, Subversion (SVN) server, GIT repository, Memcache, FFMPEG(RED5), Java (Tomcat) и мн.др. Тези и още над 300 приложения се инсталират много лесно и бързо през контролния панел Webuzo, който можете да добавите към избрания от Вас VPS план.

Ако желаете да инсталирате софтуер, който не е сред изброените, не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви съдействаме относно поддръжката и инсталацията на избрания софтуер.

Инсталиране на приложения и администрация

Избирайки VPS хостинг, ще имате свободата да разположите на сървъра каквито пожелаете приложения, включително и такива, които поради специфични изисквания или нужда от повече ресурси, не могат да работят на споделен хостинг. Най-често виртуалните сървъри се ползват като хостинг решение за големи портални (новинарски) сайтове, генериращи по-високо сървърно натоварване, конвертиране на видео/аудио съдържание (ffmpeg), стрийминг (streaming) на аудио/видео съдържание, изпращане на големи обеми имейл съобщения, разполагане на CRM и ERP системи, корпоративни хостинг решения и т.н.

Изпрати на приятел