Технологични партньори

 

 

Никрама е ексклузивен партньор и дистрибутор на Axence ® за България. Axence ® е компания с над 12-годишна история и реализирани проекти в 175 държави. Водещ продукт на Axence ® е nVison – решение за мониторинг, информационна сигурност и отдалечено наблюдение на ИТ ресурси.

Nikrama

nVision представлява комплексен продукт, необходим на всяка една компания, която държи да подсигури безопасността на своята ИТ инфраструктура, да осъществи ефективен мрежови и потребителски мониторинг, да реализира преглед и инвентаризация на софтуера и хардуера си, както и да осъществява технически съпорт, дори и от дистанция.

Axence ® е носител на множество международни награди, включително за “Solution of the year” на конкурса на Майкрософт за държави от Централна и Източна Европа.

Nikrama

Никрама е ексклузивен партньор и дистрибутор на Netoloji за България. Водещ продукт на Netoloji е E-Flow BPM (Business Process Management).

Image module

Netoloji е динамична и иновативна софтуерна компания, специализирана в BPM (Business Process Management), която помага на компаниите да ускорят и подобрят своите бизнес процеси с E-Flow BPM.

Бизнес партньори

 

 

В Никрама ценим бизнес инициативите, които помагат на компаниите да се развиват и да разширяват своето портфолио, затова сме щастливи да ви предложим и споделим нашите продукти и услуги.

Търсим бизнес партньори, с които да работим съвместно по предлагането на нашите високотехнологични продукти и услуги, благодарение на които бизнесът успешно преодолява предизвикателствата в ИТ средата. С радост бихме искали да разширим кръга си от партньори, които имат интерес да продават нашите продукти и услуги, а ние ще им ги предоставим. Свържете се с нас, ако имате желание да станете част от нашите бизнес партньори.